Kerst 2017

Voorgerecht, keuze uit:

Licht gerookte eendenborstfilet, gelakt met appelstroop en geserveerd met gegrilde appel, gepofte kastanjes en een crème van zoetzure rode kool.

 

Huisgemaakte Filet American met mayonaise uit eigen keuken, koud gegaarde eidooier, augurk, sjalot en kappertjes, geserveerd met toast

 

Rouleaux van gerookte zalm met een vulling van garnalen en een salade van zoetzure komkommer en wortel. Afgemaakt met een mayonaise van zwarte peper.

 

Trio van geitenkaas., mousse omhuld met witte chocolade, een gevulde loempia en een bitterbal gepaneerd in kaaschips. met gekarameliseerde Granny Smith en schuim van honing.

 

Tussengerecht, keuze uit:

Pastinaaksoep

Met knoflook, kastanje champignons en een gekookt ei.

Krachtige runderbouillon met Madeira, malse reepjes ossenhaas, bleekselderij, tuinkruiden en bosui.

 

Hoofdgerecht, keuze uit:

 

Schelvisfilet geserveerd met poffertjes van aardappel, krokante ui ringen en saus van laurier.

 

Rundersucade in eigen jus gegaard met gebakken kalfslever, een jus van ui en croutons van spek.

 

Varkenshaas gegaard op cederhout, met gedroogde ham en jus van diverse kruiden.

 

Pumpkin Pie, taartje van pompoen en zoete aardappel. Geserveerd met gepofte roseval en een saus van brie.

 

Dessert:

Grand dessert met een variatie aan lekkernijen.

€ 41,50 p.p

 

Kindermenu

Voorgerecht,

Serranoham met meloenbolletjes

 

Tussengerecht,

Tomatensoep

Hoofdgerecht,

Friet met sate, kipnuggets of zalmfilet

Dessert

Kleine proeverij van verschillende desserts.

 

€ 22,50 p.p t/m 12 jaar.